Waarom linkbuilden zo belangrijk is?

Het creëren van een goed linkprofiel is één van de belangrijkste en best werkende SEO-technieken. Echter is het ook de meest arbeidsintensieve manier. Het is een bezigheid waar je zoveel en relevant mogelijke link probeert te verzamelen voor jouw website. Waarom dit belangrijk is?
De belangrijkste reden is dat Google hiernaar kijkt en aan de hand van jouw links bepaalt hoe goed je website is. Deze links ziet Google als ‘aanbevelingen’ van andere websites naar jouw website. Dus hoe meer aanbevelingen jouw website krijgt, hoe hoger jouw website in de zoekresultaten komt. Echter is er wel een verschil tussen kwalitatieve linkbuilding en kwantitatieve linkbuilding.

Kwantitatieve links plaatsen

Dit is creëren van zo snel, zoveel mogelijk links. Dit is de manier die Google afkeurt. Het is de bedoeling dat je jouw ‘aanbevelingen’ op een natuurlijke manier verzameld. Zorg er dus voor dat de ‘aanbevelingen’ komen van websites met autoriteit en begin dus geen platte linkruil (naar elkaar verwijzen).

Kwalitatieve links plaatsen

De meest succesvolle manier van linkbuilden is het creëren van waardevolle content. Het schrijven van content. Heel eenvoudig; je schrijft een blog om daarmee lezers te informeren, vragen te beantwoorden of tips te geven.
Heb je een goede blog en wil je deze ergens plaatsen? Kijk dan op Blog-site of Mijn-blog.

Makkelijke, sterke links plaatsen

Promoot je website door middel van het plaatsen van een link op Link-Site.nl. Samen sterker op het World Wide Web! Neem contact met ons op voor alle informatie…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *