Gratis blog plaatsen?

Linkbuilden, we kunnen er niet omheen. Om hoger te ranken hem jouw website moet je nou eenmaal aan de slag met het plaatsen van linkjes. Het is echter niet altijd even makkelijk om een kwalitatief goede link te vinden. Ga je aan de slag met wat bedrijvengidsen, linkdirectory’s of startpagina’s? In deze blog laat ik zien waar je gemakkelijk een gratis link of gratis blog kunt plaatsen.

Gratis link plaatsen

De startpagina linkjes kennen we ondertussen allemaal wel, maar hoe kom je er aan? Je kunt op de website van Goedbegin een account aanmaken en vervolgens in jouw branche een startpagina aanmaken. Let er echter wel op dat je minimaal 20 linkjes plaatsen op jouw startpagina. Wanneer je dit niet doet, verwijderd de website jouw startpagina binnen een x aantal weken. Let er ook goed op of een startpagina geen hoge spamscore heeft. Wil je geen basic startpagina linkje? Kijk dan op Link-site en Backlink-site voor een linkje. Deze linkdirectory’s hebben over het algemeen een hogere ranking en zijn dan ook goed voor jouw website.

Gratis blog plaatsen

Heb je een boel informatie om over te schrijven en kun goed bloggen? Dan kun je kijken op Blog-site of Mijn-blog. Dit zijn twee blogwebsite’s waar je een kwalitatief stuk kunt plaatsen.

Makkelijke gratis links:

Hierbij nog een drietal gratis links die je snel en makkelijk kunt plaatsen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *