De top 5 gratis backlinks in Nederland

De top 5 gratis backlinks van Nederland


Om de trouwe bezoekers van Link-site een extra dienst te bewijzen, hebben wij een top 5 gemaakt van gratis websites waar iedereen een backlink van kan krijgen. Dus ben je op zoek naar nieuwe backlinks en wil je deze op een eenvoudige manier krijgen? Lees dan zeker even verder! Succes.

Link-site

Uiteraard staat link-site op nummer 1. Op deze Nederlandse linkdirectorie kan iedereen een link plaatsen. Hier heb je geen account voor nodig, maar moet je wel een retourlink voor plaatsen. Je kunt een anchor naar keuze opgeven, een icoontje meesturen en een bijbehorende omschrijven plaatsen. Link-site heeft momenteel een DR van 25 en scoort met meerdere zoektermen op de eerste pagina binnen Google. Zeker een goede plek om jouw website aan toe te voegen.

Klik op deze link om jouw website aan te melden op Link-site.

Snuffelhoek

Snuffelhoek is een marktplaats en bedrijvengids in één. Hier kun je een account op aanmaken en vervolgens een website link toevoegen. Je kunt zoeken op trefwoorden, branches, postcodes en woonplaatsen. Deze gratis marktplaats heeft een DR van 27 en is dus ook een goede toevoeging voor een gratis backlink naar jouw website.

Klik op deze link om jouw website aan te melden op snuffelhoek.

Nederlandinbedrijf

Nederlandinbedrijf is een Nederlandse bedrijvengids waarbij bedrijven gratis kunnen adverterne met hun producten en diensten. Daarnaast kun je ook vacatures en nieuws berichten plaatsen. Met een grote waarde van DR 60 is Nederlandinbedrijf een echte aanvulling voor jouw linkprofiel.

Klik op deze link om jouw website aan te melden op Nederlandinbedrijf

Mijn-blog

Mijn-blog is een blogwebsite waar iedereen een blog kan plaatsen. Wanneer je een leuk of nuttige blog heb over een interessant onderwerp dan kun je deze hier gratis publiceren. Uiteraard zijn er wel wat eisen waar je blog aan moet voldoen, maar dit is puur om de kwaliteit van de blogs te waarborgen. Hierbij kun je denken aan dat het unieke tekst moet zijn, de blog minimaal 400 woorden moet bevatten en het in correct Nederlands geschreven moet zijn.

Klik op deze link om jouw website aan te melden op Mijn-blog.

Websiteopedia

Websiteopedia is een gratis websitescanner waar je jouw website URL kunt plaatsen. Deze haalt de website door een scan en neemt het direct op in hun database. Dit zorgt er voor dat jouw website een backlink krijgt. Met een DR van 19 is het een prima aanvulling op jouw linkprofiel.

Klik op deze link om jouw website aan te melden op Websiteopedia.